Η διαδρομή μαγική κάτω  από τον ορεινό όγκο του Καϊμάκτσαλάν, τον Παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Αθανασίου ... με γεύσεις από τα μήλα Βόρας.

9 Οκτωβρίου 2011, ώρα εκκίνησης : 11:00πμ.

Εκκίνηση: Κεντρική πλατεία ΄Αρνισσας-Έδεσσας και τερματισμός στην Κεντρική πλατεία της ΄Αρνισσας-Έδεσσας. Η απόσταση που θα διανύσουν οι αθλητές είναι 21χλμ., σε μια μαγευτική παραλίμνια διαδρομή, κάτω απο το όρος Βόρας (Καϊμάκτσαλάν) και με θέα το Βέρμιο και φυσικά, τη Λίμνη Βεγορίτιδα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη ενώ θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 δεν θα επιτραπεί.

Όριο τερματισμού: ανώτατο χρονικό όριο τερματισμού ορίζονται οι 3 ώρες, δηλαδή η 14:00. Μετά από την ώρα αυτή, οι αθλητές/τριες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη.

Κατηγορίες:Ανδρών: 1) Eως 30 χρόνων, 2) 30 39ετών, 3) 40 49 ετών, 4) 50 ετών και άνω Γυναικών: Μία κατηγορία

Προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται η Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011, ώρα 12:00. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα με επιτυχία. Οι σύλλογοι δρομέων ενθαρρύνονται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους.
Η αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται με fax στο 2381051618, στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Έδεσσας.

Ανεφοδιασμός με νερό και ισοτονικό θα υπάρχει στο 3,5/ 7/ 10,5/ 14/ 17,5 χλμ. και στον τερματισμό. Παρακαλούνται οι αθλητές να πετούν σκουπίδια μόνο εντός των σταθμών υποστήριξης.

Η διέλευση των αθλητών και αθλητριών θα καταγράφεται σε τρία σημεία της διαδρομής. Οι αθλητές και αθλήτριες είναι υποχρεωμένοι να φορούν τον αριθμό τους σε εμφανές σημείο, ώστε να μπορούν οι κριτές να τον καταγράφουν χωρίς πρόβλημα και καθυστέρηση.

Θα βραβευθούν με κύπελλα οι πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας καθώς επίσης, και της γενικής κατηγορίας. Θα βραβευτούν με μετάλλια οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας, καθώς επίσης, και της Γενικής Κατάταξης. Διπλώματα Συμμετοχής θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.
Αναμνηστικά δώρα θα πάρουν όλοι οι συμμετέχοντες.
 

Οι δηλώσεις συμμετοχής έως τις 9.10.2011

Οργάνωση :

Δήμος Εδεσσας  - Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας"

Πολιτιστικοί &  Αθλητικοί Φορείς Αρνισσας

Χορηγοί

Με την ευγενική στήριξη των :  Ι.Μ.Εδέσσης Πέλλης & Αλμωπίας, Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, ECO FOOD - Επιτραπέζια Νερά ΔΡΟΣΙΑ, Καύσιμα ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, Γεωργικά Εφόδια ΜΑΙΝΟΣ, Café EΝ-ΠΛΩ - Σιβένας Γιώργος,

Χορηγοί Επικοινωνίας, Περιοδικό STIGMES, Ηλεκτρονική Εφημερίδα TAS TV

Δρόμος αφιερωμένος στην Προστασία της Λίμνης Βεγορίτιδας  

ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Enter

Ξενοδοχεία Καταλύματα
Δραστηριότητες Ξεναγήσεις
Μετακινήσεις Αλλες υπηρεσίες
[Έδεσσα] [Τι θα δείτε] [Ιστορία] [Φιλοξενία] [ Χειμερινές Αποδράσεις] [Φυσική Ομορφιά]
 [Οδηγός Χάρτης πόλης] [Διασκέδαση] [Δραστηριότητες] [Παραδοσιακή Κουζίνα]
 [Παραδοσιακές Εκδηλώσεις] [Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης]

Ορεινή Πέλλα γνωρίστε την και περιηγηθείτε.

www.edessacity.gr

Copyright © 1997-2009 Creative ΔΕΚΕ\EDP-M.I.S. Copyright © 2010 Creative ΔΗΚΕΔΕ\EDP-M.I.S. All rights reserved.