Η διαδρομή μαγική κάτω  από τον ορεινό όγκο του Καϊμάκτσαλάν, τον Παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Αθανασίου ... με γεύσεις από τα μήλα Βόρας.

Προς τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν στον 1ο Ημιμαραθώνιο της λίμνης Βεγορίτιδας.

Εκ μέρους της Οργανωτικής επιτροπής του αγώνα, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας και για το ότι αψηφήσατε, την φιμολογούμενη κακοκαιρία με ακραία μάλιστα καιρικά φαινόμενα. Ελπίζουμε να μείνατε ικανοποιημένοι από την διοργάνωση, και ζητούμε την κατανόησή σας σε κάποιες οργανωτικές ατέλειες που παρουσιάστηκαν. Αισιοδοξούμε ότι με την δική σας βοήθεια και τις δικές σας παρατηρήσεις, την επόμενη χρονιά η διοργάνωση θα είναι ακόμη καλύτερη. Περιμένουμε τις παρατηρήσεις σα, και τις υποδείξεις σας σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση (kursarakos-att-sch.gr).

Μερικές τώρα πληροφορίες:

Εχω φωτογραφίες,τις οποίες και αρχειοθετώ και ταξινομώ,για τον καθένα σας ξεχωριστά, για να σας τις στείλω.
Σύντομα θα είναι έτοιμο και ένα DVD, με βίντεο από τον αγώνα καθώς και φωτογραφίες από τον αγώνα, τις οποίες επιμελείται το φωτογραφείο της Αρνισσας, το οποίο ανέλαβε αυτήν την δουλειά. Το DVD αυτό θα σας το στείλω σε όλους, και θα αναρτηθεί επίσης, στην ιστοσελίδα www.edessacity.gr, και από όπου θα μπορεί κάποιος να το κατεβάσει.

Σε κάθε περίπτωση σύντονα θα σας στείλω τις φωτογραφίες τις οποίες έχω στην διάθεσή μου, και τις οποίες έχουν τραβήξει συνεργάτες του αγώνα.

Επίσης θα ήθελα να σας γωνρίσω από τώρα, ότι την επόμενη χρονιά, ο αγώνας θα συμπεριλάβει και αγώνα ποδηλάτου, ο οποίος και θα γίνεται το Σάββατο, για να ακολουθήσει την Κυριακή ο Ημιμαραθώνιος.

Περιμένω τις παρατηρήσεις σας και υποδείξεις σας, έτσι ώστε η διοργάνωση να γίνει ακόμη καλύτερη και πιοτικότερη.

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και την συνεργασία σας.


Εκ μέρους της Οργανωτική επιτροπής

Φιλικά
Κουρσαράκος Γ. Δημήτριος

Την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011, ο Σύλλογος Βετεράνων αθλητών στίβου Έδεσσας, οι πολιτιστικοί φορείς της Άρνισσας σε συνεργασία με το Δήμο Έδεσσας, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Έδεσσας, διοργανώνουν τον 1ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο της Λίμνης Βεγορίτιδας, 21.096μ. με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Άρνισσας - Έδεσσας.

9 Οκτωβρίου 2011, ώρα εκκίνησης : 11:00πμ.

Εκκίνηση: Κεντρική πλατεία ΄Αρνισσας-Έδεσσας και τερματισμός στην Κεντρική πλατεία της ΄Αρνισσας-Έδεσσας.

Η απόσταση που θα διανύσουν οι αθλητές είναι 21χλμ., σε μια μαγευτική παραλίμνια διαδρομή, κάτω απο το όρος Βόρας (Καϊμάκτσαλάν) και με θέα το Βέρμιο και φυσικά, τη Λίμνη Βεγορίτιδα. Η διαδρομή ξεκινά απο την κεντρική πλατεία και τον πεζόδρομο της Αρνισσας και περνά κάτω απο τον γραφικό παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Αθανασίου με κατεύθυνση του αμπελώνες του Αγίου Παντελεήμονα. Λίγο πριν φτάσουμε στον Αγιο Παντελεήμονα, στη μέση της μεγαλύτερης Λίμνης της Ελλάδας, υπάρχει σημείο ελέγχου και σημείο ανεφοδιασμού ακριβώς στην μέση της διαδρομής. Στην επιστροφή βλέπουμε απέναντι το αγίασμα των Αγίων Θεοδώρων και το χωριό Περαία, ενώ λίγο ψηλότερα απο την λίμνη τις βουνοπλαγιές του Βερμίου με τα βλαχοχώρια Κεδρώνα & Γραμματικό που κερδίζουν τους φθινοπωρινούς επισκέπτες. Κερασιές, Μηλιές, Ροδακινιές & άλλα οπωροφόρα δέντρα μαζί με μια πλούσια φθινοπωρινή φύση δίπλα στο στοιχείο του νερού θα μαγέψει τους συμμετέχοντες. Η ομορφιά και τα χρώματα απο τη γήινη παλέτα της φθινοπωρινής Εδεσσαϊκής φύσης που πλαισιώνει τα ιστορικά μνημεία της περιοχής, πιστεύουμε ότι θα ισοσκελίσουν την κούραση της διαδρομής, μέτριας δυσκολίας, σ’ όλους αυτούς που θα τολμήσουν να ‘γευτούν’ την αύρα της Ορεινής Πέλλας των 4 εποχών.

@
Κυριακή 09.Οκτ.2011
1ος Ημιμαραθώνιος
Εκκίνηση ώρα 10.30 - Κεντρική Πλατεία Αρνισσας
@

Όλο το πρόγραμμα Αναλυτικά ...

Οργάνωση :

Δήμος Εδεσσας  - Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας"

Πολιτιστικοί &  Αθλητικοί Φορείς Αρνισσας

Χορηγοί

Με την ευγενική στήριξη των :  Ι.Μ.Εδέσσης Πέλλης & Αλμωπίας, Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, ECO FOOD - Επιτραπέζια Νερά ΔΡΟΣΙΑ, Καύσιμα ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, Γεωργικά Εφόδια ΜΑΙΝΟΣ, Café EΝ-ΠΛΩ - Σιβένας Γιώργος,

Χορηγοί Επικοινωνίας, Περιοδικό STIGMES, Ηλεκτρονική Εφημερίδα TAS TV

Δρόμος αφιερωμένος στην Προστασία της Λίμνης Βεγορίτιδας  

ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Enter

Ξενοδοχεία Καταλύματα
Δραστηριότητες Ξεναγήσεις
Μετακινήσεις Αλλες υπηρεσίες
[Έδεσσα] [Τι θα δείτε] [Ιστορία] [Φιλοξενία] [ Χειμερινές Αποδράσεις] [Φυσική Ομορφιά]
 [Οδηγός Χάρτης πόλης] [Διασκέδαση] [Δραστηριότητες] [Παραδοσιακή Κουζίνα]
 [Παραδοσιακές Εκδηλώσεις] [Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης]

Ορεινή Πέλλα γνωρίστε την και περιηγηθείτε.

www.edessacity.gr

Copyright © 1997-2009 Creative ΔΕΚΕ\EDP-M.I.S. Copyright © 2010 Creative ΔΗΚΕΔΕ\EDP-M.I.S. All rights reserved.