Edessa  Photo Gallery    Συνέδριο στην Έδεσσα    Εκπαιδευτικά Προγράμματα   Εδεσσα - Φιλική στο Ποδήλατο    Επικοινωνία

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ      ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ     ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ      HIGHLIGHTS      ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ     ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ      ΔΙΑΜΟΝΗ
 CITY CARD  
 

 

 

 

 
 
 
 

>

 
 
 
 
 
 

 

 Δρόμοι του Νερού - Νυχτερινός Δρόμος του Νερού Έδεσσας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Νυχτερινός Δρόμος Νερού
25 Νοε

Νυχτερινός Δρόμος δίπλα στα ποτάμια της Έδεσσας, Λαϊκός Δρόμος

 

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

 

 

8oς Νυχτερινός Δρόμος του Νερού Έδεσσας, 

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023
Στην Έδεσσα, την πρωτεύουσα του Ν.Πέλλας με 3000 χρόνια αδιάκοπης ιστορίας.
Ώρα εκκίνησης : 6μμ Έδεσσα, Μικροί Καταρράκτες Έδεσσας

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Έδεσσας και ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Πέλλας "Η Μπίγα", διοργανώνου τον 8ο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟ ΝΕΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ, το Σάββατο 25 Νοε 2023. Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας, τον ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ Έδεσσας τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Έδεσσας Μ.Αλέξανδρος. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στα 101 χρόνια από την εγκατάσταση των προσφύγων της Μ. Ασίας στη πόλη της Έδεσσας

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 8ος Δρόμος Νερού Έδεσσας 2023

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΝΟΕ 2023

ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: Μικροί Καταρράκτες Έδεσσας

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 18:00

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Μικροί Καταρράκτες Έδεσσας

ΕΓΓΡΑΦΕΣ : Εγγραφές : Από Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 ως εξής: Ηλεκτρονικά στη φόρμα μέχρι τις 19/11/2023 στις 24:00. (Πατήστε για υποβολή)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη ενώ θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Αθλητές κάτω των 18 ετών γίνονται δεκτοί με υπεύθυνη δήλωση του γονέα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής-εγγραφές θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ιστοσελίδας www.edessacity.gr ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΕΡΟΥ της Δημοτικής Επιχείρησης Έδεσσας, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής. Το κόστος συμμετοχής είναι 5,00 ευρώ. Τα χρήματα θα καταθέτονται στους Τραπεζικούς Λογαριασμούς

ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR4401722530005253029024646

ΕΘΝΙΚΗ GR1201103400000034050501468

θα πρέπει με την κατάθεση των χρημάτων να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο σας οπωσδήποτε και μέχρι την 19.11.2023. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές και την ημέρα του αγώνα (έως και δύο ώρες πριν την έναρξη) σε πολύ περιορισμένο αριθμό συμμετοχών, με κόστος συμμετοχής στα δέκα (10) ευρώ.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ – ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ : - Η γραμματεία θα λειτουργήσει το Σάββατο 25/11 από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 στους Μικρούς Καταρράκτες Έδεσσας. Οι αθλητές θα παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής, τον οποίο πρέπει να φέρουν στο στήθος με το ατομικό chip χρονομέτρησης. Όσοι έχουν εγγραφεί και καταβάλλει το ποσό συμμετοχής εγκαίρως (έως 19.11.23) στον αριθμό συμμετοχής θα είναι τυπωμένο και το όνομα του. - Στον χώρο υπάρχουν αποδυτήρια ανδρών, γυναικών, WC, ιατρός αγώνα, καθώς και τα προσωπικά είδη των δρομέων τα οποία θα φυλάσσονται σε ειδικό χώρο και θα παραδίδονται από εθελοντές με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Η εκκίνηση θα γίνει από το Πάρκο Μικρών Καταρρακτών Έδεσσας, θα ακολουθήσει τον παραποτάμιο δρόμο προς περιοχή Βαροσίου, της παλιάς πόλης της Έδεσσας, του Πάρκου Καταρρακτών, του Κολυμβητηρίου ακολούθως προς την βυζαντινή γέφυρα που περνούσε η Αρχαία Εγνατία Οδός και η επιστροφή θα γίνει με παράλληλη διαδρομή με τα ποτάμια και με τερματισμό στο Πάρκο Μικρών Καταρρακτών στο κεντρικό πεζόδρομο της Έδεσσας. Όλη η διαδρομή είναι σκληρού δαπέδου και είναι επίπεδη. Χιλιομετρικές ενδείξεις: Σε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΝΕΡΩΝ – ΧΥΜΩΝ: Σταθμοί ανεφοδιασμού θα υπάρχουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό της διαδρομής .

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ: Η συνολική διάρκεια του αγώνα είναι μια (1) ώρα. Εκκίνηση ώρα 18:00, λήξη τερματισμών ώρα 19:00.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Μικροί Καταρράκτες Έδεσσας Στον τερματισμό θα υπάρχουν νερά και χυμοί ενώ σε περίπτωση κακοκαιρίας έχει προβλεφθεί χώρος για την υποδοχή των δρομέων. Τα προσωπικά είδη των δρομέων θα παραδίδονται από τον ειδικό χώρο φύλαξης , με ευθύνη εθελοντών.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: Σε κάθε συμμετέχοντα θα δοθεί ένα τσιπ χρονομέτρησης (Bib). Για τον έλεγχο των συμμετεχόντων θα υπάρχουν δυο σταθμοί ελέγχου στο ενδιάμεσο της διαδρομής και στον τερματισμό. Δρομείς που δε θα ακολουθήσουν τη διαδρομή και τα προβλεπόμενα σημεία ελέγχου θα ακυρώνονται. Προσοχή: Ο χρόνος σας δεν θα καταχωρηθεί και δεν θα συμπεριληφθείτε στα αποτελέσματα εάν δεν έχετε το chip χρονομέτρησης και δεν περνάτε πάνω από τους τάπητες χρονομέτρησης.

ΜΕΤΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η διαδρομή του Δρόμου Νερού είναι 5.100μ.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Οι απονομές στους νικητές θα γίνουν στον χώρο τερματισμού με ώρα έναρξης 19:00.

ΕΠΑΘΛΑ: Απονέμεται μετάλλιο και δίπλωμα σε καθένα από τους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών , όπως και όλων των κατηγοριών. Στον πρώτο αθλητή και στην πρώτη αθλήτρια όλων των κατηγοριών θα απονεμηθεί κύπελλο. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί μετάλλιο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. Έως 18 1. Έως 29
2. 19 - 29 2. 30 - 49
3. 30 - 39 3. 50+
4. 40 - 49  

5. 50 - 59

 
6. 60+  

ΙΑΤΡΙΚΑ: Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε αγώνες για αυτό όσοι θα συμμετάσχουν , υποχρεούνται να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικό έλεγχο με προσωπική τους ευθύνη και να μην αποκλείει την συμμετοχή τους. Κατά τον αγώνα ασθενοφόρο με ιατρό θα συνοδεύσει τους δρομείς. Ιατροί θα υπάρχουν στον χώρο εκκίνησης και στον τερματισμό. Επίσης την πληρότητα ιατρικής κάλυψης του αγώνα εξασφαλίζουν ομάδες πιστοποιημένων διασωστών που θα καλύπτουν τον αγώνα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η τροχαία Έδεσσας με προσωπικό και οχήματα θα παρέχει την απόλυτα ασφαλή όδευση των δρομέων σε προγραμματισμένη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους εμπλεκόμενους δρόμους, σε συνεργασία με τους εθελοντές ποδηλάτες.

 

 

Η διαδρομή

Η διαδρομή είναι μοναδική δίπλα στα νερά του Εδεσσαίου (Βόδα) ποταμού

 

Studio Φωτογραφίας στην Έδεσσα

 Φωτογραφίες θα πάρετε από εδώ

Τηλ.Επικοινωνίας:

website:

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ




Edessa  Photo Gallery    Συνέδριο στην Έδεσσα    Εκπαιδευτικά Προγράμματα   Εδεσσα - Φιλική στο Ποδήλατο    Επικοινωνία

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ      ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ     ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ      HIGHLIGHTS      ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ     ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ      ΔΙΑΜΟΝΗ
 CITY CARD  
 

 

 

 

Enter
Edessa INFO    
Δημoτική Κοινωφελής Επιχείρηση    Δ.Έδεσσας / Τμήμα Πολιτιστικού Τουρισμού & Περιβάλλοντος Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Έδεσσας Έκθεση Φυσικής Ιστορίας - Υδροβιότοπος Αγρα-Βρυττών-Νησίου, Κέντρο Ενημέρωσης
Περδίκα 1 58200, Έδεσσα Πάρκο Καταρρακτών 58200, Έδεσσα Περιοχή Κύκνοι 58200, Άγρας Έδεσσας
Tel. +30 23810 23101 Tel. +30 23810 20300 Tel.  +30 23810 92618
info.edessacity@gmail.com tic.edessacity@gmail.com wetland.edessacity@gmail.com
ΔΕ-ΠΑ 8-16 ΔΕ-ΠΑ 10-16 ΣΑ-ΚΥ 10-16 ΤΡ-ΠΑ 10-16 ΣΑ-ΚΥ 10-16

Β2Β  Διαμονή  Γαστρονομία Τοπικά Προϊόντα Συνέδρια  Μετακινήσεις  Νέα                   
 Όροι Χρήσης Χάρτης Ιστοσελίδας  Έκδοση  Powered by EDP/MIS

Creative ΔΕΚΕ\EDP-M.I.S. Copyright © 1997-2023 www.edessacity.gr Creative ΔΗΚΕΔΕ\EDP-M.I.S. All rights reserved.